English

Новини

Mercari – най-новият магазин във Varna Mall

20. февруари 2020
Mercari – най-новият магазин във Varna Mall

Най-новият магазин от веригата Mercari на 20.02.2020 отвори врати във Varna Mall с атрактивни промоции: 50% отстъпка на ботуши и боти и 30 на сто намаление на дрехите от зимната си колекция – допълнитлен бонус към редуцираните с до 60% цени на световните брандове, които традиционно предлага Mercari. Най-нетърпеливите клиенти вече добавиха към гардероба си оригинални облекла, обувки или аксесоари на марки като Prada, Karl Lagerfeld, Max Mara, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, John Galliano, Diesel, Philipp Plein, Nike, Adidas и още много други.

Веригата Mercari е известна с голямото разнообразие от марки на достъпни цени. В него ще откриете изобилие от оригинални марки дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари на цени до 60% по ниски от тези, които брандовете препоръчват на търговците на дребно.

Мисията на компанията е да предлага високо качество модни артикули от последните колекции на най-добрите световни модни производители на максимално ниска цена по начин, който да отговаря на очакванията на клиентите. Mercari селектира продуктите, които продава и стриктно следи за тяхното качество, оригиналност и произход. В 33-те магазина на веригата в България и в Румъния се предлагат артикули на повече от 2500 световни бранда.

За улеснение на клиентите артикулите в магазина са подредени по размер, а асортиментът се обновява няколко пъти седмично. Така че, посещавайте по-често Mercari, за да откриете най-новите дизайнерски модели и уникални находки на изненадващи цени.